Известие

Collapse
No announcement yet.

Вашето мнение за тази кола?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вашето мнение за тази кола?

Колеги бих помолил да кажете мнението си за тази 156-ца, ако някой
    я познава или я е гледал

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
    Cuore Sportivo-ALFidersehn
    --------------------------------
    ALFA. 156 1.8 '2000
    Fiat Punto Cabrio

На мене ми се вижда евтина с това АГУ!Само то стружа 1800лв!
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

И аз така мисля, пък и обслужена, сменена ламбда сонда!? малко съмнителна работа, затова пуснах тема, ако някой я познава колата, че ми предстои покупка!
      Cuore Sportivo-ALFidersehn
      --------------------------------
      ALFA. 156 1.8 '2000
      Fiat Punto Cabrio

Comment

абе глупости, отиваш гледаш диагностика и ако те кефи купуваш.На мен сега ми дават една за 7700 без нито една забележчица (от мой човек) със сменени всички консумативи и каско и сичко с чистак нови лети джанти и гуми на 2 месеца! Аз за нея се чудя дали да не я взема и да сложа газ щото на дизел сам се метнал ама.... в крайна сметка! За тва батка отиваш и гледаш на място... мене специално ми харесва колата... само дето джантите май са ги продали преждевременно те са 16" на тази маска на 156
        Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Първоначално публикувано от JACCOMO
          абе глупости, отиваш гледаш диагностика и ако те кефи купуваш.На мен сега ми дават една за 7700 без нито една забележчица (от мой човек) със сменени всички консумативи и каско и сичко с чистак нови лети джанти и гуми на 2 месеца! Аз за нея се чудя дали да не я взема и да сложа газ щото на дизел сам се метнал ама.... в крайна сметка! За тва батка отиваш и гледаш на място... мене специално ми харесва колата... само дето джантите май са ги продали преждевременно те са 16" на тази маска на 156
          Ама от твой човек така че..... друго е и пак е танка цената щото за сменени консуматива ти тряят 500-600лв джанти нови са около 1000 може и повече и то колата кво ти струва 5000
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Абе ти не гледай кво пише сменени консумативи и за мойта така пишеше ама само маслото беше сменено и то с някво евтино Иначе колата ми изглежда добре на външин вид и цената е приемлива, една диагностика и е взимай ако е хубава, джанти ще си купиш по нататъка и тва е
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

мн. ясно... ако мислиш че няма скапани коли за по 8-9 бона много се лъжеш.Не се знае каде му е изпаднала да я вземе на некви смешни пари... тои може да печели и 2 бона от тая кола.... Само гледай салона да е запазен, да не е износен прожулен захабен да е разтропан.... че тва братко няма оправия и няма да те радва колата....

Comment

мн.добре изглежда
                0888515205

Comment

Супер изглежда, то че все ще има нещо за смяна ще има просто коли на по 8 год няма начин
                  156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Versace
                    Първоначално публикувано от JACCOMO
                    Ама от твой човек така че..... друго е и пак е танка цената щото за сменени консуматива ти тряят 500-600лв джанти нови са около 1000 може и повече и то колата кво ти струва 5000
                    да баце така е ама моя човек вкарва коли и са ми търси ЖТД ама ако не мари взимам тая щото каско маско джанти манти гуми нови и колицата си е без забележчица и е супер запазена(не че пак няма да я метна на диагностика ) а да не говориме че той и плати и ДДС като я взима щото беше номври месец мисля че я вкара...!Дава ми я яко далавера!! щом ми показа на телефона как я е държал кам морето с 220-230 без да се претеснява значи може да се разчита на двигателя

Comment

Re: Вашето мнение за тази кола?

Ако можеш, кажи как мина прегледа, ако си ходил да видиш колата?
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Алфа на газ(не че съм карал), но не ми звучи добре...
                        AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex

Comment

Working...
                        X