If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз така мисля, пък и обслужена, сменена ламбда сонда!? малко съмнителна работа, затова пуснах тема, ако някой я познава колата, че ми предстои покупка!
Cuore Sportivo-ALFidersehn
--------------------------------
ALFA. 156 1.8 '2000
Fiat Punto Cabrio
абе глупости, отиваш гледаш диагностика и ако те кефи купуваш.На мен сега ми дават една за 7700 без нито една забележчица (от мой човек) със сменени всички консумативи и каско и сичко с чистак нови лети джанти и гуми на 2 месеца! Аз за нея се чудя дали да не я взема и да сложа газ щото на дизел сам се метнал ама.... в крайна сметка! За тва батка отиваш и гледаш на място... мене специално ми харесва колата... само дето джантите май са ги продали преждевременно те са 16" на тази маска на 156
абе глупости, отиваш гледаш диагностика и ако те кефи купуваш.На мен сега ми дават една за 7700 без нито една забележчица (от мой човек) със сменени всички консумативи и каско и сичко с чистак нови лети джанти и гуми на 2 месеца! Аз за нея се чудя дали да не я взема и да сложа газ щото на дизел сам се метнал ама.... в крайна сметка! За тва батка отиваш и гледаш на място... мене специално ми харесва колата... само дето джантите май са ги продали преждевременно те са 16" на тази маска на 156
Ама от твой човек така че..... друго е и пак е танка цената щото за сменени консуматива ти тряят 500-600лв джанти нови са около 1000 може и повече и то колата кво ти струва 5000
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic
Абе ти не гледай кво пише сменени консумативи и за мойта така пишеше ама само маслото беше сменено и то с някво евтино Иначе колата ми изглежда добре на външин вид и цената е приемлива, една диагностика и е взимай ако е хубава, джанти ще си купиш по нататъка и тва е
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
мн. ясно... ако мислиш че няма скапани коли за по 8-9 бона много се лъжеш.Не се знае каде му е изпаднала да я вземе на некви смешни пари... тои може да печели и 2 бона от тая кола.... Само гледай салона да е запазен, да не е износен прожулен захабен да е разтропан.... че тва братко няма оправия и няма да те радва колата....
Ама от твой човек така че..... друго е и пак е танка цената щото за сменени консуматива ти тряят 500-600лв джанти нови са около 1000 може и повече и то колата кво ти струва 5000
да баце така е ама моя човек вкарва коли и са ми търси ЖТД ама ако не мари взимам тая щото каско маско джанти манти гуми нови и колицата си е без забележчица и е супер запазена(не че пак няма да я метна на диагностика ) а да не говориме че той и плати и ДДС като я взима щото беше номври месец мисля че я вкара...!Дава ми я яко далавера!! щом ми показа на телефона как я е държал кам морето с 220-230 без да се претеснява значи може да се разчита на двигателя
Comment